Tu cum îți monitorizezi consumul de combustibil?

Publicat de Pali Bogdan in 25 Apr 2016

La fel cum oamenii au nevoi diferite, echipamentele noastre dispun de functionalitati diferite.
CargoTrack ofera mai multe echipamente care permit monitorizarea combustibilului. In functie de autovehiculele pe care le detii, poti alege echipamentul potrivit care sa faciliteze procesul de
management al flotei tale auto.

Stilul de condus al soferilor reprezinta de multe ori unul dintre motivele pentru care consumul de combustibil si cheltuielile cu operarea autovehiculului nu sunt cele prognozate. Sistemul EcoDrive reprezinta solutia potrivita pentru reducerea si monitorizarea consumului de combustibil, in cazul soferilor care nu au un stil de condus eficient.

Cel mai mic echipament de monitorizare a consumului de combustibil este FM-Eco4 light. Pe langa serviciul de monitorizare si localizare prin GPS, acesta ofera si alte functionalitati, cum ar fi monitorizarea temperaturii si comportamentul soferului, stabilirea vitezei si pozitiei autovehiculului – pentru ca managementul flotei tale auto sa functioneze la cote maxime. In plus, FM-Eco4 light este compatibil cu toate tipurile de autovehicule.

Cu toate ca este fabricat din metal, senzorul care stabileste si monitorizeaza nivelul de combustibil intruneste toate conditiile necesare standardului IP67. In plus, are o acuratete de ±1% si beneficiaza de o structura modulara.

Datorita protectiei la apa si praf, senzorul de monitorizare a nivelului de combustibil poate fi utilizat chiar si atunci cand prognoza meteo nu este favorabila. Astfel, managementul flotei tale auto va fi la fel ca o zi senina – adica placut.

Pentru a ramane in permanenta la curent cu alimentarea si scurgerea de combustibil, este importanta utilizarea unui instrument de monitorizare a combustibilului flotei tale auto. Cu ajutorul senzorilor digitali, nivelul de combustibil este masurat pe intreaga inaltime a rezervorului. Astfel, zonele „oarbe” sunt evitate, iar precizia de masurare este de 1-2%.

Indiferent daca rezervoarele flotei tale sunt mari sau mici, sau daca utilizeaza benzina, gaz sau motorina pe post de combustibil, senzorii digitali vor stabili in timp real nivelul de combustibil.

In cazul furtului de combustibil din rezervoarele flotei tale auto, vei fi notificat prin email sau SMS in timp real, atunci cand utilizezi serviciile de monitorizare si localizare prin GPS.

La CargoTrack gasesti echipamentele potrivite pentru nevoile tale!