TachoTrack

4-en
TachoTrack se adreseaza conducătorilor auto și managerilor de flota.

TachoTrack este o soluție completă pentru gestionarea conformității cu tahograful digital și utilizarea datelor de tahograf digital pentru alte procese de afaceri ale companiei dvs. Este timpul să folosiți tehnologii moderne pentru avansarea companiei dvs…

Caracteristici principale:

Aplicatie pentru mobil

Accesul la date prin API

Compatibilitatea cu tahograful digital

Arhiva

Stergerea soferului

Planificați timpul de lucru rămas

Indemnizații de călătorie

Calculul salariilor automat

Evaluarea riscurilor și tendințele de încălcare

Conformitatea TachoTrack

Asigurați-vă că angajații dvs. nu încalcă reglementările CE. Monitorizați respectarea tahografului cu Taho-Track, care vă ajută să monitorizați și să urmați timpii de conducere zilnic și de două ori pe zi, precum și perioadele minime de odihnă zilnice și săptămânale; și să minimalizeze posibilitatea de a primi sancțiuni grave pentru încălcarea acestor reglementări.

Directiva privind timpul de lucru

TachoTrack ajută de asemenea la monitorizarea și urmărirea directivei UE privind timpul de lucru, astfel încât societatea și conducătorii auto să nu încalce nicio regulă, iar standardele minime ale orelor de lucru pentru sănătatea și siguranța lucrătorilor ar fi îndeplinite.

Tendințe de încălcare și ratinguri de risc

Urmăriți ratingul de risc al șoferului pentru a vedea toate încălcările și dacă valoarea acestora scade, pentru a minimiza riscul de a primi penalități costisitoare și de a îmbunătăți siguranța. Urmăriți statisticile generale privind încălcarea de către companie pentru a vedea dacă numărul încălcărilor scade și conducătorii auto se îmbunătățesc la respectarea regulilor programului de lucru.

Timpul de lucru rămas

TachoTrack calculează automat timpul de lucru rămas ținând cont de toate aspectele diferite. Urmăriți timpul de lucru al muncii și timpul de odihnă zilnic și săptămânal și alte informații utile într-un singur tablou de bord, pentru a economisi timp, pentru a îmbunătăți procesul de planificare și pentru a avansa performanța companiei.

Arhiva fișierelor descărcate

Utilizați TachoTrack ca soluție de stocare sigură pentru copierea și gestionarea fișierelor. Accesați cu ușurință fișierele tahografice oricând.

Primiți notificări de alertă

Obțineți notificări despre viitoarele termene de descărcare, datele de expirare a cardului și viitoarele termene de calibrare. Notificările de sistem și e-mailurile vor ușura planificarea pentru a ne asigura că nu sunt pierdute termene.

Calculul salariilor automatizate

Soluția tahogramă vă permite să automatizați calculul salariilor. Eliminarea nevoii de calculare manuală a salariului complicat al șoferului. TachoTrack colectează date despre perioadele de conducere și odihnă exacte, separă timpul de lucru de zi și de noapte și ia în considerare și alte detalii, cum ar fi țările pe care șoferul le-a condus.

Indemnizații de călătorie

Calculați cu ușurință indemnizațiile de călătorie pe baza unor date precise și a țărilor în care șoferul a început și și-a încheiat schimburile; economisiți timp prin înlocuirea calculelor de călătorie cu ajutorul soluției TachoTrack.

Accesul la date prin API

Creați integrarea adaptată API, automatizați calculul salariilor, planificarea calibrării tahografului și creați alte soluții personalizate pentru a economisi timp și resurse. Este timpul să profitați de soluțiile moderne și inovatoare.