Soluții de securitate și informare

Siguranţa şoferului, a vehiculului şi a mărfurilor sunt vitale. Valoarea vehiculului şi a mărfurilor poate fi foarte mare, aşadar mijloacele adiţionale de protecţie sunt indinspensabile.

Soluţia de securitate a autovehiculelor este compusă din sistemul de monitorizare prin GPS, platforma de monitorizare şi control CargoTrack și accesorii/senzori în funcţie de nivelul de protecţie dorit.

Evenimente şi erori neprevăzute

Monitorizarea locaţiei autovehiculului şi a echipamentelor instalate pe acesta: ca urmare a detectarii devierii neprevăzute de la traseu sau apariţiei unei erori la computerul de bord, şoferul poate fin contactat pentru remedierea situaţiei.

Identificarea şoferului

Pentru a garanta siguranţa autovehiculului este important să ştim cine şi când conduce autovehiculul. Identificarea şoferilor se realizează prin echipamente speciale.

Monitorizarea situaţiilor de urgenţă

In cazul unei urgenţe şoferul poate să trimită rapid o alarmă centrului de control şi managerului prin simpla apăsare a unui buton. Adiţional în asemenea situaţii există posibilitatea blocării motorului direct din platforma CargoTrack.

Produse compatibile