Servicii financiare și de consultanță

Servicii financiare și de consultanță în legislația Europeană cu privire la domeniul transporturilor

Recuperarea TVA

Printre serviciile financiare și de consultanță oferite de CargoTrack se numără și serviciul de recuperare de TVA. Sumele strânse din TVA-ul recuperat nu sunt deloc neglijabile având în vedere faptul că media acestuia la nivel european este de aproximativ 21%.  Mai multe detalii, aici!


Consultanță în întocmirea documentației pentru obținerea formularului A1

Lucrătorii salariați și nesalariați care prestează o activitate în orice țară a Uniunii Europene trebuie ca, atunci când sunt la locul prestării serviciului, să pună la dispoziția agenților de control certificatul de detașare (formularul A1). În cazul neprezentării Formularului A1 amenda este de 3269 Euro/salariat, iar valoarea se dublează dacă firma nu are formularul nici la un al doilea control realizat în decurs de doi ani de la notificarea amenzii. Mai multe detalii, aici!


Legea salarizării minime

Numărul țărilor care au adoptat deja legea salarizării minime a ajuns deja la 8, iar începând cu luna ianuarie 2018 acestora li se vor adăuga Olanda și Spania. Deși în fiecare țară legea are la baza aceleași principii totuși există și diferențe. Mai multe detalii, aici!