Monitorizare şi control autovehicule

Soluţia de monitorizare şi control în timp real permite vizibilitatea completă asupra activităţii autovehiculelor. Având la dispoziţie toate informaţiile asupra activităţii autovehiculelor puteţi lua decizii în timp util economisind astfel bani şi putând sa va planificaţi mult mai bine activitatea.

Soluţia software şi hardware oferită de CargoTrack vă permite monitorizarea şi analiza tuturor parametrilor importanţi ai autovehiculului cu scopul creşterii productivităţii.

Cum funcţionează?
  • Sistemele de monitorizare prin GPS şi accesoriile acestora sunt montate pe autovehicul.
  • Un cont online este configurat petru a accepta datele transmise de autovehiculul dumneavoastră.
  • Datele colectate de sistemul de monitorizare sunt trimise către contul web, procesate şi prezentate pentru analiză.
Despre soluţie

Soluţia de monitorizare vă permite vizualizarea poziţiei autovehiculului, a vitezei, nivelului de combustibil, consumului, istoricului activităţii, timpului de lucru, eficienţa stilului de condus şi multe alte informaţii. În orice moment pot fi generate rapoarte pe orice perioadă de timp, datele fiind stocate în server minim 2 ani de zile.

În afară de continua monitorizare a autovehiculului platforma oferă numeroase metode de control a autovehiculului şi soferului. Monitorizarea autovehiculului asigură respectarea rutei prestabilite dar puteţi fi şi informat automat dacă aceasta nu este respectată. Echipamentele i rapoartele speciale vă pot oferi o evaluare asupra eficienţei stilului de condus şi astfel şoferul îşi poate schimba stilul pentru a economisi combustibil şi a proteja autovehiculul. Prin intermediul sistemelor aditionale de securitate aveţi posibilitatea de a urmări cine şi când foloseşte autovehiculul şi chiar să blocaţi la nevoie motorul. Deasemenea dispoyitivele de monitorizare prin GPS pot fi folosite pentru pornirea/oprirea de la distanţă a oricăror alte echipamente.

Toate aceste informaţii pot fi monitorizate online pe un calculator sau smart phone.

Soluţia de monitorizare a fost special concepută atât pentru companiile cu flote mari cât şi pentru cele cu autovehicule mai puţine. Ea poate fi implementată pe camioane, autoutilitare, autoturisme, utilaje agricole şi de construcţii, autobuze, etc.

Utilizare
  • Uşor de adaptat la diferite tipuri de autovehicule
  • Acces online Online access – nu este necesară instalarea unui program aditional. Tot ceea de ce aveţi nevoie este un calculator sau un smart phone şi o conexiune la Internet
  • Soluţia este funcţioanlă 27/7.
  • Număr nelimitat de utilizatori şi maşini.
  • Posibilitatea de a evalua prin mai multe metode activitatea flotei şi de a o optimiza.
  • Putem dezvolta diferite personalizări pentru a satisface toate nevoile dumneavoastră.

Produse compatibile