Monitorizare combustibil

Soluţia de monitorizare a combustibilului este creată pentru optimizarea costurilor asociate combustibilului. Prin intermediul platformei de monitorizare CargoTrack devine posibilă vizualizarea nivelului de combustibil din rezervor şi consumul real. Aceste informaţii pot fi obţinute prin conectarea la computerul de bord al autovehiculului (interfaţa CAN) sau prin instalarea de senzori adiţionali de combustibil.

Sistemul generează rapoarte detaliate care permit monitorizarea utilizării eficiente a combustibilului: rapoarte vor identifica şoferii care irosesc combustibilul prin stilul lor de condus şi vehiculele care sunt ineficiente.

Soluţia de monitorizare a combustibilului permite vizualizarea alimentărilor şi scurgerilor/furturilor de combustibil. În cazul furtului de combustibil din rezervor platforma CargoTrack vă va informa în timp real prin email sau SMS.

Senzorii digitali de nivel combustibil masoară combustibilul pe întreaga înălţime a rezervorului, lucru care permite evitarea zonelor oarbe iar precizia de măsurare este de aproximativ 1 – 2%. Soluţia este deasemenea compatibilă cu rezervoarele foarte mari de motorină, benzină sau gaz.

Aplicaţii:
  • Evaluarea eficienței vehiculelor
  • Evidenţierea rutelor care generează un consum redus de combustibil
  • Evaluarea şoferilor în funcție de consumul de combustibil
  • Protecţia impotriva furturilor

Produse compatibile