Dispecerat prin SMS

Mai simplu. Mai rapid. Mai sigur.

Am lansat un nou modul, care îți oferă posibilitatea de a comunica cu șoferii prin SMS, într-o manieră simplă, accesibilă și rapidă. Această opțiune aduce o serie de avantaje dispecerilor, șoferilor și angajatorului precum: reducerea costurilor, îmbunătățirea comunicării între dispecer și șofer și monitorizarea activității companiei pe parte de comunicare.

Siguranță – Asigură-te că șoferul tău primește mesajele. Acest modul oferă siguranța trimiterii mesajului către șofer într-un mod simplu, sub forma unui SMS ușor de accesat.

 

Mobilitate –  Aplicația poate fi folosită indiferent de locație, direct de pe telefonul mobil și poate fi folosita cu ușurință atât de tine cât și de către șofer, oriunde ați fi: acasă, la cumpărături sau în mașină.

 

Comunicare – Sistemul de comunicare între dispeceri este avansat. Acum conversațiile celorlalți dispeceri pot fi văzute de toți, ceea ce ajută la organizarea schimburilor sau cazurilor în care șoferii comunică cu mai mulți dispeceri în timpul unei curse sau livrări.

 

Offline – Modulul nu necesită date mobile sau conexiune la internet. Această funcție ajută la reducerea costurilor la abonamentele de internet mobil. Utilizatorii nu vor fi nevoiți să folosească servicii roaming sau trafic de date internațional costisitor, toate operațiunile fiind transmise prin SMS.

 

Compatibilitate – Aplicația este compatibilă cu orice tip de telefon. Nu mai este nevoie obligatoriu de telefoane smart care pot rula anumite aplicații. Acum puteți folosi chiar și cele mai vechi telefoane cu butoane deoarece acest modul utilizează doar funcția SMS standard a telefonului mobil.

 

Istoric – Istoricul conversațiilor nu poate fi șters, ceea ce oferă monitorizare și control asupra problemelor care apar pe marginea indicațiilor oferite. Acum este posibilă verificarea și revederea detaliilor transmise cu privire la curse și livrări, conversațiile putându-se accesa de oriunde.