Dispecerat prin SMS

Mai simplu. Mai rapid. Mai sigur.

Am lansat un nou modul care vă oferă posibilitatea de a comunica cu șoferii dvs. prin SMS într-o manieră simplă, accesibilă și rapidă. Achiziționarea aduce o serie de avantaje dispecerilor, șoferilor și angajatorului precum: reducerea costurilor, îmbunătățirea comunicării între dispecer și șofer și monitorizarea activității companiei pe parte de comunicare.

Siguranță – asigurați-vă că șoferul dvs. primește mesajele. Acest modul oferă siguranța trimiterii mesajului către șofer, fără ca șoferul să utilizeze vreo aplicație sau să fie nevoit să parcurgă anumite meniuri complicate, va primi mesajele sub forma unui SMS ușor de accesat.

 

Mobilitate – puteți folosi această aplicație indiferent de locație. Nu mai e nevoie să stați la calculator sau să luați cu dvs. anumite dispozitive, puteți folosi telefonul mobil atât dvs. cât și șoferul indiferent unde ați fi: acasă, la cumpărături sau în mașină fără a avea nevoie de conexiuni la o aplicație.

 

Comunicare – Sistemul de comunicare între dispeceri este avansat. Acum conversațiile celorlalți dispeceri pot fi văzute de toți, ceea ce ajută la organizarea schimburilor sau cazurilor în care șoferii comunică cu mai mulți dispeceri în timpul unei curse sau livrări.

 

Offline – Modulul nu necesită date mobile sau conexiune la internet. Această funcție ajută la reducerea costurilor la abonamentele de internet mobil. Utilizatorii nu vor fi nevoiți să folosească servicii roaming sau trafic de date internațional costisitor, toate operațiunile fiind transmise prin SMS.

 

Compatibilitate – Aplicația este compatibilă cu orice tip de telefon. Nu mai  aveți nevoie obligatoriu de telefoane smart care pot rula anumite aplicații. Acum puteți folosi chiar și cele mai vechi telefoane cu butoane deoarece acest modul utilizează doar funcția SMS standard a telefonului mobil, funcție utilizată de oricine.

 

Istoric – Istoricul conversațiilor nu poate fi șters, ceea ce vă oferă monitorizare și un control mai bun asupra  problemelor care apar pe marginea indicațiilor oferite. Acum puteți verifica oricând și revedea detaliile transmise cu privire la curse și livrări. Puteți accesați oricând și de oriunde toate conversațiile.