PlugTrack

Sistem monitorizare Plug & Play

PlugTrack

FM-Plug(+) – este un echipament de tip Plug&Play care se conecteaza la mufa OBD a autovehiculelor. Este conceput pentru a monitoriza activitatea acestora, a le proteja impotriva furtului si pentru a citi codurile de eroare de la motor pentru masinile echipate cu interfata OBD-II.

Echipamentul se instaleaza simplu si rapid fara a fi nevoie de cunostinte speciale si de imobilizarea autovehiculului pe perioada montajului.

FM-Plug4 este si un sistem de monitorizare personal, el putand fi alocat unei singure persoane. Asadar daca soferii dumneavoastra utilizeaza pe rand masinile companiei, acesta poate muta echipamentul de pe o masina pe alta iar dumneavoastra aveti posibilitatea monitorizarii activitatii lui indiferent care masina o conduce.

In cazul in care autovehiculul este furat, echipamentul demontat sau in cazul in care a parasit aria care ii era destinata utilizatorul poate fi informat automat prin intermediul aplicatiei sau prin email. Deasemenea echipamentul beneficiaza de un microfon intern care va ofera posibilitatea de a asculta discutiile din masina oferind astfel o protectie suplimentara. Aceasi alerta va fi primita si daca autovehiculul este remorcat, oferindu-va ocazia sa reactionati imediat.

FM-Plug4+ poate citi codurile de eroare de la motor prin intermediul interfetei OBD-II si deasemenea va permite sa efectuati o diagnoza a starii motorului de la distanta fara costuri suplimentare. Astfel puteti economisi timp si puteti preveni deteriorarea autovehiculului.

Recomandat a se utiliza pentru:

  • Monitorizare si control flote
  • Rutare si optimizare rute
  • Eco-Drive

Functionalitati PlugTrack:

  • Citirea codurilor de eroare de pe interfata OBD-II
  • Monitorizarea comportamentului soferilor (Eco-Drive)
  • Geozone interne
  • Diferite functionalitati prin SMS

Produse şi soluţii compatibile