FM-Tco4

Sistem de monitorizare GPS şi descărcare date tahograf

FM-Tco4

Din punct de vedere tehnologic FM-Tco4, este cel mai avansat sistem de monitorizare GPS/Glonass destinat monitorizării compleze a autovehiculelor şi controlul de la distanţă a echipamentelor. In afară de transmiterea parametrilor de bază a vehiculuilui de pe interfaţa CAN, echipamentul oferă şi posibilitatea citirii şi transmiterii codurilor de eroare din computerul maşinii.

Dispozitivul este adaptat tuturor tipurilor de autovehicule. FM-Tco4 permite citirea datelor de pe interfeţele FMS (camioane, utilaje), LCV (autoturisme şi autoutilitare), J1708 (camioane, utilaje), şi deasemenea descărcarea de la distanţă a tahografului şi a cardului tahograf. FM-Tco4 beneficiază deasemenea de DUAL CAN (doua interfeţe CAN) care permit citirea şi transmiterea simultan a datelor atât de pe interfaţa CAN cât şi din tahograf.

FM-Tco4 are deasemenea posibilitatea de a citi datele de pe vehiculele frigorifice care folosesc sistem de refrigerare ThermoKing, Optitemp şi Carrier sau efectuarea de diagnoză de la distanţă a erorilor de pe computerul de bord al maşinii (OBD II).

Dispozitivul este compatibil cu toate accesoriile şi senzorii comercializaţi de CargoTrack, iar cele 2 interfeţe RS232 si o interfaţă RS485 pot fi folosite simultan. Bateria integrată permite transmiterea datelor in timp real până la 4 ore după deconectarea de la sursa de curent.

FM-Tco4 este deasemenea compatibil cu toate accesoriile destinate securităţii autovehiculelor. Dispozitivul detectează şi raportează automat orice interferenţe sau bruiaje de semnal apărute şi deasemenea in funcţie de geoyonele create poate executa acţiuni specifice, chiar şi in cayul pierderii conexiunii de date.

Produse şi soluţii compatibile