FM-Pro4

Sistem monitorizare GPS cu conectare la interfaţa CAN

FM-Pro4

FM-Pro4 este un sistem GPS/Glonass destinat monitorizării poziţiei vehiculelor, a rutei, kilometrajului, vitezei si altor parametrii. Echipamentul poate fi integrat cu diferite sisteme de securitate şi poate efectua şi alte funcţii cum ar fi identificarea şoferului, monitorizarea nivelului de combustibil sau a temperaturii. Deasemenea echipamentul FM-Pro4 permite conectarea la interfaţa FMS a camioanelor şi este compatibil cu sistemele de comunicare şi navigare Garmin.

FM-Pro4 se distinge prin largile oportunităţi în monitorizarea şi controlul nivelului de combustibil: permite conectarea a până la 12 senzori de nivel combustibil şi debitmetru motorină. Bateria integrată permite transmiterea datelor in timp real până la 4 ore după deconectarea de la sursa de curent.

Echipamentul este caracterizat prin nivel ridicat de compatibilitate cu diverse accesorii şi senzori: 2 interfeţe RS232 şi o interfaţă RS485 pot fi folosite simultan. Aceasta permite utilizarea echipamentului FM-Pro4 în diferite domenii pentru monitorizarea şi controlul autovehiculelor.

Luând in considerare valoarea mare a vehiculelor şi mărfurilor, un aspect foarte important îl reprezintă securitatea. FM-Pro4 permite conectarea accesoriilor de identificare şofer, blocare motor şi emiterea de alerte acustice, prin email sau sms.

FM-Pro2 este echipament cu funcţionalitate de creare de geozone care permit chiar şi în eventualitatea pierderi conxectiuni GPRS iniţierea unor acţiuni presetate cum ar fi informarea şoferului şi blocarea motorlui. Echipamentul detectează şi raportează deasemenea şi orice tentativă de bruiaj a semnalului GSM sau GPS.

Produse şi soluţii compatibile