Sistem acustic de alertare sofer

Sistem acustic de alertare sofer

Sistemul acustic de alertare a soferului este compatibil cu toate sistemele de monitorizare prin GPS comercializate de CargoTrack. Fiind de dimensiuni reduse se poate monta in diverse locuri din habitaclu sau in afara acestuia.

Acesta poate fi folosit pentru mai multe tipuri de avertizari acustice:

  • Trezire sofer: Sistemul poate fi activat manual de catre dispecer direct din aplicatia de monitorizare sau prin sms in cazul in care soferul nu raspunde la telefon. Datorita sunetului puternic acesta poate fi auzit si din exteriorul habitaclului fapt ce il face un mijloc de avertizare perfect pentru situatiile de urgenta.
  • Avertizare depasire limita de viteza: Sistemul se activeaza automat la depasirea limitei de viteza presetate si se dezactiveaza la scaderea sub limita.
  • Stationare indelungata cu motorul pornit: Sistemul se activeaza automat la stationarea cu motorul pornit peste o anumita perioada de timp presetata si se dezactiveaza la oprirea motorului.
  • Stil de condus: Sistemul se activeaza automat in cazul stilului neadecvat de condus (turatii excesive, franari bruste, accelerari bruste, virari bruste). Poate fi un mijloc excelent de prevenire a adormitului la volan.
  • Pornirea neautorizata a motorului: Sistemul va porni in cazul in care soferul nu s-a autentificat inainte de pornirea motorului (functioneaza doar impreuna cu butonul de identificare sofer).
  • Parasirea sau accesarea unei anumite zone predefinite: Sistemul se va activa automat la intrarea intr-o zona predefinita sau parasirea acesteia.