Monitorizarea prin GPS – potrivita oricarei industrii

Publicat de Pali Bogdan in 23 May 2016

Credeai ca sistemele de supraveghere auto prin GPS se adreseaza numai companiilor de transport al marfurilor? Ei bine, solutiile de localizare auto sunt utile si altor industrii, pentru ca managementul flotelor sa devina mai eficient.

Pasagerii tai: in siguranta!

Flota ta auto are ca activitate transportul zilnic al persoanelor? Sau detii un autocar pregatit pentru excursii? In orice situatie te-ai afla, pentru managementul flotei tale este important sa alegi ruta optima si sa te asiguri ca soferul are un stil de condus prudent.

De asemenea, pentru a mentine clientii fericiti, punctualitatea este deosebit de importanta atunci cand transporti pasageri. Prin utilizarea unei solutii de localizare auto este posibila informarea clientilor referitor la ora de sosire, cu o precizie mult mai mare. Atunci cand soferul are un stil de condus prudent, efectul pozitiv se rasfrange nu numai asupra confortului pasagerilor care se vor simti in siguranta, ci si costurile vor deveni mai reduse.

Utilajele agricole – stii mereu unde se afla

Beneficiile sunt duble atunci cand alegi un sistem de supravegehere auto prin GPS pentru utilajele tale agricole. In primul rand, clientii tai vor avea acces la informatii exacte referitoare la starea marfurilor. In al doilea rand, o solutie de localizare auto te va tine la curent in permanenta cu locatia utilajelor, iar acest lucru va aduce un impact pozitiv asupra managementului flotei tale si in final, asupra intregii tale afaceri.

Inghetata, carnea si legumele congelate vor ajunge in stare perfecta la destinatie

Transporti produse congelate? Sistemele de supraveghere auto prin GPS iti vor simplifica munca! Atunci cand optezi pentru o solutie de localizare auto prin GPS, vei fi la curent cu orice schimbare a temperaturii din interiorul containerului frigorific. Fiindca ne aflam in plin sezon al inghetatei, mentinerea temperaturii scazute este foarte importanta pentru transportul in siguranta al acestor delicii apreciate de multi.

Opteaza pentru un sistem de supraveghere auto prin GPS, iar managementul flotei tale va deveni mai simplu!