Monitorizare GPS

Sisteme profesionale oferite Cargo Track Solutions

Într-o lume în continuă mişcare şi în condiţiile unei pieţe economice în continuă dezvoltare, controlul propriei afaceri devine o necesitate absolută. Acest lucru este şi mai important atunci când deţii frâiele unei companii de transport, fie el de persoane sau de mărfuri, intern, sau internaţional. În acest caz, atuurile unei afaceri de succes se bazează pe modul în care poţi realiza, coordona şi, mai ales, monitoriza traseele şi propriii angajaţi.

Din fericire, noile tehnologii vin în sprijinul acestui tip de antreprenori, printr-un dispozitiv pe cât de inovator şi complex, pe atât de uşor de folosit. Este vorba de sistemele de monitorizare GPS a flotelor oferite de Cargo Track Solutions. Acesta este un instrument indispensabil oricărui manager de companie de transport modern.

thumbnail-large

Avantaje

Avantajele folosirii unui astfel de sistem sunt nenumărate. Oferă posibilitatea de a vizualiza în timp real poziţia maşinilor şi de a urmări în orice moment eventualele devieri de la traseele prestabilite, de a gestiona într-un mod eficient rutele, timpii de conducere şi de staţionare, de a ţine o evidenţă clară şi strictă asupra consumului de carburanţi, dar şi asupra problemelor tehnice ce intervin la vehicule. De asemenea, dispozitivele GPS uşurează nespus munca birocratică a celor care le folosesc, pentru că poate stoca informaţii de până la doi ani legate de un anumit vehicul şi oferă posibilitatea emiterii de rapoarte exacte şi complete într-un timp record, în funcţie de parametrii doriţi (consumul de combustibil, orele de muncă, distanţa parcursă, viteza sau staţionarea, mesajele transmise sau primite, lucrările de mentenanţă, etc.). Toate aceste rapoarte pot fi efectuate pe un singur vehicul sau mai multe şi exportate în formate diverse: Excel, CAS, TXT ş.a.m.d. În plus, sistemele de monitorizare GPS de la Cargo Track facilitează comunicarea permanentă între conducere şi angajaţii plecaţi în curse, totul în mod gratuit şi fără limită de timp, prin simpla atingere a ecranului, iar cei dotaţi cu o astfel de tehnologie au şi reduceri la asigurarea CASCO.

 

Conectivitate

Sistemele de monitorizare GPS de la Cargo Track sunt şi foarte “prietenoase” cu utilizatorii săi, oferind posibilitatea creării propriilor rute de parcurs, în funcţie de punctele şi zonele de interes şi parametrii preferaţi. Un atu al acestor sisteme ţine şi de faptul că nu te ţin legat de birou. Asta pentru că, în cazul în care intervin probleme sau schimbări, emite alarme prin diverse sisteme de comunicare – SMS, e-mail sau direct pe platformă. Alarmele pot fi şi ele presetate: depăşirea limitei de viteză, intrarea sau ieşirea dintr-o zonă de interes, lipsa comunicaţiei cu vehiculul sau mişcarea prea lentă a maşinii într-un interval de timp definit, scăderea bruscă a vitezei, scăderea bruscă a nivelului de combustibil sau a tensiunii de alimentare, oprirea instalaţiei de răcire sau variaţiile majore de temperatură în cazul vehiculelor dotate cu echipamente frigorifice. Un sistem de monitorizare GPS este util şi pentru dispeceri, care au posibilitatea de a vizualiza în orice moment parametrii cursei şi de a interveni în eficientizarea acesteia, prin trimiterea, prin acest sistem, a coordonatelor exacte ale destinaţiei, şoferii primind informaţiile noi în timp real.

Compania Cargo Track Solutions oferă o gamă variată de sisteme GPS, destinate mai multor tipuri de vehicule: Cargo Eco (modul de bază, cu interfaţă analogică pentru conectarea senzorilor de combustibil), Cargo Pro (destinat camioanelor), Cargo TCO (pentru autoturisme şi autoutilitare) şi Cargo Trailer(destinat remorcilor, cu autonomie de pnă la trei luni).

Cargo Track Solutions oferă însă şi diverse sisteme inteligente şi automatizate pentru securizarea casei – senzori de uşă/fereastră, senzori de incendiu, prize cu contor, sisteme de iluminare revoluţionare, sisteme de automatizare a întregii case (de tip Home Center), foarte elegante, dar şi accesibile. Nu în ultimul rând, compania noastră pune la dispoziţie şi o gamă variată de sisteme antifurt brevetate, pentru rezervor.