Transport internaţional

Soluţiile de management de transport sunt cu prioritate create pentru companiile care au ca domeniu de activitate transportul rutier de mărfuri. Indiferent dacă companiile au două sau două mii de autovehicule, importanţa pe care o are sistemul de management de transport este imediat vizibilă. Toate produsele, accesoriile şi soluţiile CargoTrack sunt compatibile cu orice tip de autovehicul, aşadar putem acoperi o gamă largă de nevoi de monitorizare.

Beneficii pentru tine şi clienţii tăi

Soluţiile de management a transportului vă permit o mai bună planificar a afacerii. Atunci când primiţi informaţii exacte şi obiective cu privire la eficienţa şi starea autovehiculului, productivitatea şoferilor şi cât de optime sunt rutele pe care le creaţi, puteţi aplica soluţii mai eficiente atît pentru dumenavoastră cât şi pentru clienţii dumneavoastră. Furnizarea clientţilor dumneavoastră de informaţii corecte cu privire la locaţia marfurilor, timpul de ajungere la destinţie şi starea acestora vă va face să va deosebiţi de concurenţă.

Creşteţi eficienţa şi securitatea cu costuri mai mici

Mai buna creare a rutelor, protecţia impotriva furturilor de combustibil, contabilizarea automata a orelor de muncă, comunicarea imbunătăţită între şofer şi administratorul flotei şi alte avantaje oferite de către sistemul de management de transport va creşte eficienţa operaţiilor dumneavoastră şi securitatea şi va ajuta la reducerea costurilor.

Vă rugăm să ne contactaţi pentru o soluţie personalizată. Vom analiza tipurile de vehicule pe care le deţineţi, tipurile de operaţii pe care le faceţi şi vă vom prezenta soluţia optimă.

Produse şi soluţii compatibile