Transport internaţional

Soluţiile de management de transport sunt cu prioritate create pentru companiile care au ca domeniu de activitate transportul rutier de mărfuri. Indiferent dacă aceste companiile au două sau două mii de autovehicule, importanţa pe care o are sistemul de management de transport este imediat vizibilă. Toate produsele, accesoriile şi soluţiile CargoTrack sunt compatibile cu orice tip de autovehicul, aşadar putem acoperi o gamă largă de nevoi de monitorizare.

Beneficii pentru tine şi clienţii tăi

Soluţiile de management a transportului îți permit o mai bună planificare a afacerii. Atunci când primești informaţii exacte şi obiective cu privire la eficienţa şi starea autovehiculului, productivitatea şoferilor şi cât de optime sunt rutele pe care le creaţi, poți aplica soluţii mai eficiente atît pentru tine cât şi pentru clienţii tăi.

Ceea ce te ajută să te detașezi de concurență este furnizarea de informații corecte cu privire la locația și starea mărfurilor, timpii de ajungere la destinație,

Creşte-ţi eficienţa şi securitatea cu costuri mai mici
Crearea de rute mai eficiente, protecţia impotriva furturilor de combustibil, contabilizarea automata a orelor de muncă, comunicarea imbunătăţită între şofer şi administratorul flotei şi alte avantaje oferite de către sistemul de management de transport va creşte eficienţa operaţiilor tale şi securitatea şi va ajuta la reducerea costurilor.

Vă rugăm să ne contactaţi pentru o soluţie personalizată. Vom analiza tipurile de vehicule pe care le deţineţi, tipurile de operaţii pe care le faceţi şi vă vom prezenta soluţia optimă.

Produse şi soluţii compatibile