Monitorizare combustibil

Soluţia de monitorizare combustibil este creată pentru monitorizarea şi optimizarea costurilor cu combustibilul. Prin intermediul platformei de monitorizare CargoTrack echipamentele de monitorizare vizualizarea nivelului de combustibil din rezervor şi consumul real de combustibil. Aceste informaţii pot fi obţinute prin conectarea la computerul de boord al autovehiculului (interfaţa CAN) sau prin instalarea de senzori adiţionali de combustibil.

Sistemul de monitorizare şi control al autovehiculului generează rapoarte detaliate care permit monitorizarea utilizării eficiente a combustibilului: rapoarte vor identifica şoferii care irosesc combustibilul prin stilul lor de condus şi vehiculele care sunt ineficiente.

Soluţia de monitorizare a combustibilului permite vizualizarea alimentărilor şi scurgerilor/furturilor de combustibil. În cazul furtului de combustibil din rezervor platforma CargoTrack vă va informa în timp real prin email sau SMS.

Senzorii digitali de nivel combustibil masăară combustibilul pe întraga înălţime a rezervorului, lucru care permite evitarea zonelor oarbe iar precizia de măsurare este de aproximativ 1 – 2%. Soluţia este deasemenea compatibilă cu rezervoarele foarte mari de motorină, benzină sau gaz.

Aplicaţii:
  • Evaluarea eficienței vehiculelor
  • Evidenţierea rutelor care generează un consum redus de combustibil
  • Evaluarea şoferilor în funcţie de consumul de combustibil
  • Protecţia impotriva furturilor

Produse compatibile